Coaching

Har du brug for en at snakke med? Er der noget du vil ændre? Noget ved dig selv, ved dit job eller i dit privatliv, som forhindrer dig i det, du gerne vil? Eller ved du ikke helt, hvad du gerne vil?

Coaching er velegnet til dig, der vil forholde dig til dig selv eller din situation på 2-mandshånd, og i al fortrolighed. Det kan enten bruges, når du ønsker at udvikle dig og lære noget nyt ift. en konkret situation, eller når du står i en krise fx fyring, mobning, sygdom, skilsmisse, dødsfald eller en ugunstig omorganisering og vil rejse dig hurtigt igen.

5 sessioner med Lene gav mig mere end 2 år med en psykolog. Lene skærer nænsomt ind til benet af problematikken. Hun ved meget og har mange værktøjer, så det giver dyb mening og man får hurtige resultater. – Dorte Wassard, If skadeforsikring

Er problemet stort nok, kan de fleste mennesker ikke adskille job og privatliv – derfor er det vigtige ikke HVOR problemet viser sig, men HVORDAN du kommer videre herfra – og rejser dig igen. Uanset om det er privat, personligt eller jobmæssigt, er det DIN energi og dine ressourcer, der bliver tappet.

Vi har alle styrker og udviklingsområder – det er der ikke noget underligt i – det afgørende er, om vi lukker øjnene for dem og lader dem forblive uløste, eller om vi opsøger udvikling.

Undervejs bliver du mere bevidst om dine egne ressourcer og styrker. Du bliver mere selvbevidst, og ofte vil du også opdage, hvilke uudnyttede talenter du rummer. Talenter som – når du begynder at bruge dem – vil stille dig endnu bedre både på jobbet og i livet.

Jeg brugte Lene som coach da jeg blev fyret som lyn fra en klar himmel. Forløbet med Lene betød at jeg i løbet af kort tid fik ny selvindsigt som betød at jeg kunne få et nyt og meget bedre job. Lene fik mig til at se mine styrker og fik mig til at føle mig ‘ok’, hvilket kan være svært, når man lige er blevet fyret. – Helene tidligere leder på Berlingske

Jeg bruger min baggrund som coach og psykoterapeut MPF, når jeg hjælper folk ud af kriser. Med mig som coach har du mulighed for at få hele paletten, lige fra konkrete værktøjer – du kan gå direkte ud og bruge i dagligdagen – til dybere indsigt og indre forløsningsarbejde. Jeg vælger og foreslår det, der vil hjælpe dig bedst i din situation, og som passer til din måde at anskue verdenen på. Vi kan vælge i hele min værktøjskasse indenfor coaching, terapi, NLP, Enneagrammet, individuelle opstillinger, hypnose, essens- og sjælsarbejde.

Metoderne vælges med afsæt i den, du er, det, du står i og det, du har lyst til. Jeg kan anbefale øvelser og litteratur, der øger udbyttet af din coaching, og giver dig hurtigere og bedre resultater. Vores samtaler er fortrolige og kan ikke videregives til chefen eller andre, uden du har givet særlig tilladelse.

Kemimøde: Vi starter et coachingforløb med en coachingsession ‘et kemimøde’, hvor du finder ud af, om jeg er den rigtige coach for dig. 

Telefon coaching: Kan være en god ide fx ved barns sygdom eller stor afstand (jeg coacher også jyder!)

Sprog:  Jeg coacher på dansk, engelsk og nogle gange på spansk. 

Privatbetalt coaching

Nogle gange er det ikke muligt for en virksomhed at investere i et coachingforløb. Andre gange er det ikke i din interesse, at virksomheden har kendskab til coachingforløbet. Begge dele er selvfølgeligt fuldt forståeligt. Her kan du benytte privatbetalt coaching til en reduceret pris, der passer til en privatøkonomi. 

Ring til mig på 5050 8280, og lad os snakke om dine muligheder, og om hvad der er bedst i din situation.