Uddannelser/kurser

Her finder du en samlet oversigt over de kurser og uddannelser, workshops og minikurser, Mosaic Business udbyder.

Minikurser:
Intro til Enneagrammet – De 9 persontyper

Findes der ikke en endnu bedre udgave af mig?

Vi har nok alle tænkt tanken. Vi vil jo alle gerne fremhæve de bedste sider af os selv – både arbejdsmæssigt og privat. Heldigvis kan dette gøres via et meget simpelt, men effektivt værktøj  – Enneagrammet.

Tilmeld dig her – eller læs mere om kurset her

Få sagt din mening så ingen bliver stødt, men du bliver hørt

‘Få sagt din mening så ingen bliver stødt, men du bliver hørt’ er et minikursus med dybere forståelse og konkrete værktøjer til mere (og behagelig) indflydelse, flere ærlige meninger, bedre samarbejde og flere bankende hjerter. Et kursus til færre misforståelser, mindre indebrændthed, mindre stress på jobfronten og mere kærligt flow på privatfronten. Dette kursus styrker på samme tid dine empatiske evner (den anden) og dine assertive evner (dig selv). 3. udgave af det populære NLP minikursus med e-bog.

Tilmeld dig her – eller læs mere om kurset her

Bliv klogere på dig selv – og alle de andre

Dette minikurset er for dig, der ønsker at blive kogere på dig selv, på andre og især dine vigtige relationer. For dig, der ønsker et meget komplet og anerkendt værktøj, der både favner den psykologiske, spirituelle og hormonelle del af mennesket, og som anvendes i store dele af erhvervslivet, på universiteter og i selvudviklings/spirituelle kredse.

Tilmeld dig her – eller læs mere om kurset her

NLP minikurset for nysgerrige

En hyggelig og indsigtsgivende eftermiddag for dig, der synes at NLP lyder spændende og som gerne vil blive bedre til det med relationer og samtidig lære dig selv bedre at kende. For dig, der gerne vil vide mere om, hvad NLP er, hvad det kan og hvad det er, der gør Mosaics humanistiske NLP uddannelse til noget helt særlig. Minikurset er for dig, der gerne vil prøve det af, blive mere afklaret, stille spørgsmål og se giraffen. 

Tilmeld dig her

Kurser & workshops:
Enneagram Basis

Enneagram Basis er et relations kursus, der gør dig klogere på dig selv og samtidig styrker dit forhold til andre – også dem, der udfordrer dig på nuværende tidspunkt.

Tilmeld dig her – eller læs mere om uddannelsen her

Uddannelser:
Enneagram Mentor uddannelsen

Enneagram Mentor er især for dig, der vil mestre Enneagrammet og bruge det professionelt i dit job fx som leder, medarbejder, direktør, behandler, coach eller psykoterapeut. Den henvender der ud over til alle, der er interesseret i personlig udvikling. Enneagram Mentor består af 8 moduler og afsluttes med en evaluering.

Tilmeld dig her – eller læs mere om uddannelsen her

Den Humanistiske NLP uddannelse – med Enneagrammet

Den humanistiske NLP uddannelse med enneagrammet er både dit eget personlige udviklingsforløb og en spændende kommunikations-, ledelses- og coach uddannelse med meningsfulde og praktiske mellemmenneskelige værktøjer, baseret på den nyeste teknologi indenfor personlig udvikling, kommunikation, psykologi og forandringsledelse. Uddannelsen sætter dig i stand til bedre at forstå andre mennesker og skabe udvikling med og for dem. Resultatet bliver et stort personligt overskud, du ikke før har kendt til – en stor transformation og et helt ‘nyt lys i pæren’. Ja, det er en mulighed for virkeligt at nå langt.

Tilmeld dig her – eller læs mere om uddannelsen her

Kurser & workshops: