Livsboost med Soul Food (bådtur i den tyrkiske skærgård)

Brug din ferie meningsfuldt og kombiner Livsboost med Soulfoodafslapning, sol, sommer og behagelig fysisk aktivitet med personlig udvikling. Kom hjem næret, solbrun, sundere og med udviklingsgaver, der rækker langt ind i fremtiden. Absolut solgaranti! Og garanti for skærgårdens svale brise. Uge 27 2016.

Denne udviklingsferie er for dig, der:

 • ønsker ferie med udvikling og mening,
 • ønsker kursus og fritid i balance,
 • er på udkig efter nye indsigter og spændende personlig udvikling
 • er til skønne naturoplevelser i skærgården, friske briser og svømmeture i det lune, klare vand
 • nyder et eventyr – magiske indre og ydre oplevelser
 • ønsker at give dig selv et optimalt udviklingsforløb, der møder dig præcis, hvor du er og tilfører dig ressourcer på en måde, du sent vil glemme. Nænsomt, hjertevarmt og alligevel effektivt.
 • trives med forkælelse – en uge uden madlavning men med solbadning og afslapning
 • trives med lækker sund og velsmagende mad lavet fra grunden – 3 udsøgte måltider om dagen
 • ønsker garanti for sol
 • trives med mulighed for daglig fysisk udfoldelse
 • er åben overfor nogle af vor tids mest spændende og præcise indsigts- og udviklingsmetoder (familieopstillinger/ opstillinger, meditation og Enneagrammet) – som du ikke nødvendigvis kender på forhånd

Livsboost med Soulfood på Topkapi 3Kom med om bord på luksus-træskibet Topkapi 3, der sejler os fra bugt til bugt i den tyrkiske skærgård, mens du nyder livet, vartes op af
besætningen og blot kan koble helt af, nyde livet og hellige dig din egen udvikling. Dette er ferie og kursus i afstressende balance med personlige indsigter og oplevelser, du sent vil glemme. 7 skønne døgn med solgaranti for dig, der ønsker at give sig selv en utrolig oplevelse og ferie helt ud over det sædvanlige i hjertevarmt selskab.

Jeg anede ikke at der fandtes et kursus som dette – det er virkelig det bedste, der er hændt mig længe! Lene er genial til at holde fokus og give tid! – Anne Birthe, It konsulent (der ikke tror på noget)

Topkapi 2-001Men kursusferien er også for dig, der ønsker at give dig selv et optimalt udviklingsforløb, der møder dig præcis, hvor du er. Hvor de nydelsesfulde rammer,  velsmagende sund mad og den behagelige fysiske aktivitet forstærker dine processer og bringer dig i kontakt med dine iboende ressourcer.  Giver indsigter, dyb stress-release og healing af krop, sind og ånd – sundhed på mange planer.

Livsboost med SoulfoodOg det bedste er måske, at du er velkommen uanset hvad dit udgangspunkt er. Ingen forkundskaber er påkrævet. Både selvstændige, forretningsfolk, biologer, ledige, It-folk, projektledere, make-up artister, mænd og kvinder har tidligere deltaget side om side med   yderst erfarne selvudviklere og terapeuter. Og det med stor fornøjelse og udbytte for alle deltagere. Dette er en stor inspiration for alle og kan lade sig gøre pga. metodevalget.  Alt hvad du skal bruge, lærer du om bord. Du skal hverken vide noget bestemt, kunne noget bestemt eller tro på noget bestemt for at deltage. Tværtimod!

Kursusferien Livsboost med SoulfoodUgen startes med mulighed for tyrkisk bad i havnebyen Fethiyes flere hundrede år gamle tyrkiske bad. Her er der mulighed for dampbad, massage, mudderexfoliering mm. juni juli 2015 056Dette fjerner rester af rejse-stress og efterlader dig klar til at modtage solens stråler. Samtidig hjælper det med at slippe kropsspændinger og ‘kropspanser’, så vejen banes for  dit næste udviklingsskridt, dyb healing og modtagelighed for virkeligt at opleve livets mirakel om bord på skibet.

Ugen afsluttes med et besøg i den tyrkiske bazar i Fethiye. Den er  kendt for lædervarer, eksotiske  krydderier, kelimtæpper, tørklæder, mosaikglas-lamper og meget, meget mere. Her kan du shoppe, besøge det tyrkiske bad eller sidde på en sval cafe på torvet og nyde en drink mens du ser på livet i bazaren.

Livsboost med SoulfoodMen derimellem er vi på vandet i den tyrkiske skærgård. Vi sejler hver dag til en ny spændende bugt, nye ubeboede øer og nye energier. Selvom det nogle gange er stegende hedt på land i Tyrkiet, er der altid en dejlig sval brise på vandet i skærgården. Bliver luften for stillestående og varm, der hvor vi ligger, letter skipper anker og vi finder en ny grøn bugt med en sval brise.

En absolut fantastisk uge med dejlige mennesker, stor personlig udvikling og mange indsigter om mig og mit liv! Inden jeg kom var jeg bekymret, da jeg led af vandskræk. Men i løbet af ugen fik jeg den ekstragave at ‘få det godt med vand’. Så godt, at jeg kunne svømme i land på en ø. – Bente

Livsboost med SoulfoodVi sover typisk på dækket under stjernerne i den lune friske nat (men du har også kahyt). Mange starter dagen med vandgymnastik, yoga eller en svømmetur i det lune klare vand. Andre vågner af sig selv allerede ved solopgang og  får den smukke oplevelse af en ny dag og skærgården, der langsomt vågner. En stor og ofte mirakuløs oplevelse allerede inden morgenmaden!

Mad: Vi spiser tyrkisk mad tilberedt fra grunden af solmoden frugt og grønt. Fisk og kød grilles og tilberedes af skibets charmerende kok. Der er mulighed for et glas vin til maden og en drink på dækket ved solnedgang. Baren er velasorteret. Har du særlige behov madmæssigt, kan der tages højde for dette.

Maden er helt fantastisk! Spændende retter, varieret, rigelige mængder og sund. Alle er imponerede og tænderne løber i vand. Kurset gør mig sulten og jeg spiser meget mere end derhjemme. Alligevel taber jeg mig hver gang, jeg er her. – Sanne, selvstændig

IMG_2166Kursusdelen: Vi har 2 daglige kursusmoduler – ét efter morgenmaden og igen efter eftermiddagskaffen. Derimellem slapper du af, læser, snakker, sover, solbader, tænker over dine oplevelser, integrerer og gør det, du nu har brug for og lyst til. Det er ferie og kursus i harmoniske balance.

Kursusferien har gjort mig glad, tryg og beriget på en måde, jeg aldrig har oplevet før. Jeg har fundet ind på en meget spændende vej – min vej! Jeg har aldrig været på den slags kurser før, men har allerede booket plads til næste år. Det var simpelthen så godt!- Inge, International forretningskvinde

Kurset er designet til læring gennem egne direkte personlige oplevelser. Formålet er at styrke dig på nye områder og bringe dig endnu tættere på dét, der er det helt gode liv for lige netop dig.  Tempoet er  nærværende og behageligt. Metoderne er valgt, så de spiller godt sammen med skibet, og gør det muligt for dig individuelt at vælge, om du vil deltage i et konkret modul, eller om du har mere brug for at slappe af med en bog i solen. Livsboost med SoulfoodVi bruger korte vejrmeldinger (delingsrunder), guidede hjerte- og centrerings-meditationer, opstillinger (fx familieopstilling) og ikke mindst Enneagrammet. Desuden bruger kursuslederen det, hun intuitivt opfatter undervejs.

Det er så fedt og usædvanligt at Lene (kursuslederen) udover familieopstillinger også kender til enneagrammet, essensarbejde og meget andet. Den kombination gør arbejdet så meget mere effektivt, dybt og præcist . Ja, faktisk bliver det magisk. – Lisbeth Lyng

Ganske enkelt genialt! Alt går op i en højere enhed. STOR transformation. Jeg har travlt i min hverdag , så denne mulighed for at stresse HELT af og tage et stort udviklingsskridt i min ferie – og så ride videre på bølgen resten af året, passer mig godt. Kurset er intensivt og afslappende på samme tid. Det rammer mig præcist!  – Lene, forfatter og gartner 

Den bagvedliggende røde tråd er en konkret udviklingsrejse med udgangspunkt i dit liv og  dine aktuelle udfordringer. Vi går over din personligheds mønstre og psykologiske vaner og henter indsigter og ressourcer i spiritualiteten – sjælen, selvet, dit højere selv  eller ‘point of light’. Rent fagligt er det er psykospirituelt ressourcekursus, men du kan sagtens deltage selvom dette ikke siger dig en bønne. Det hele vil vise sig undervejs. Du behøver intet forhåndskendskab – alt det du skal bruge, lærer du om bord.

Inden afrejse var jeg spændt på, om det ville fungere ombord på båden. Men jeg opdagede at kursets design tager højde for dette, og  baner vejen for tryghed, åbenhed, venskab og engagement i hinanden. Stemningen om bord var virkelig dejlig og hjertevarm. Vi mødes ligeværdig fri for hverdagens roller. – Susanne, terapeut

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvad dit næste udviklingsskridt er? Hvad der lige nu forhindrer dit ‘helt gode liv’? å, hvad der forhindrer at du ikke allerede er dér? Er du nysgerrig på , hvad du kan gøre for at komme tættere på ‘dit helt gode liv’? Ønsker du at blive mere bevidst om, hvilke ubevidste  psykologiske vaner og mønstre, der begrænser dig for tiden? Kunne du tænke dig at slippe fri af dem? 

Har du nogensinde undret dig over, hvem du egentlig er?  Længes en side af dig efter at finde ud af det ? Og få mere kontakt med dit eget selv? Vil du gerne have adgang til den side af dig selv, der er intakt, uanset hvad du ellers har været ude for i livet? Som er ressourcefuld ud over alle grænser?

Livsboost med SoulfoodDette er ferie og kursus i balance, nydelse, massere af sol, vind i håret, svømmeture i det klare lune vand, cikadesang, snorkling med eksotiske fisk, natsvømning med lysende morild, en uge med bare tær, lækker velsmagende mad, ro, massere af humor, grin, spændende samtaler og mennesker, der interesserer sig for andet end ‘bla bla’.

Dette er næring og sundhed på så mange planer! – Lisbeth

Kursisterne fra turen tidligere på sommeren scorede alle sammen kursusferien mindst 5 på en skala fra 0 til 5 (5 var bedst).

Kurset har åbnet mit hjerte – og jeg arbejder nu med min sårbarhed, som jeg nu kan se er min egentlige styrke. Det har været en fantastisk uge! Siden udviklingsferien har jeg ikke haft konflikter med min datter (emnet for min opstilling) -Jette

Jeg blev meget overrasket over så meget jeg har fået ud af det – jeg skulle jo bare holde meningsfuld ferie! Især var jeg imponeret over Lenes kompetente måde at lede opstillinger på, hendes indføling, roen, rummeligheden og  fritiden til integration. – Lisbeth, biolog, uddannelseskoordinator med essenserfaring (Diamond Logos)

Jeg kan bare sige: mer’ af det samme! Det bliver ikke bedre! – Marianne, selvstændig

At finde hjem til mit selv og højere selv var kursets helt store gave til mig. Alt  var perfekt! – Sanne, selvstændig med mange jern i ilden

Lene E, kursusleder: Jeg er både taknemmelig Kursusleder Lene E og Rejsearrangør Marianne Dog stolt af at kunne tilbyde denne kursusferie i samarbejde med Marianne og resten af besætningen fra Topkapi 3. Kursusferien er perlen på mit arbejde og rummer efter min mening det bedste af det bedste. Den er skabt på toppen af mine erfaringer gennem 20 år med personlig udvikling og facilitering af andres udviklingsprocesser. Danske Marianne, som gift med skibets kaptajn, er en uvurderlig guide og værtinde undervejs – tjek på tyrkisk kultur, sprog, rejse og ikke mindst på danske forventninger til et ferieophold. Hun underholder gerne med morsomme anekdoter fra sit spændende liv – om mødet mellem dansk og tyrkiske kultur. Det hele er sammensat i en afslappet balance mellem kursus og ferie, med stor mulighed for individuel tilpasning. Vi tager personlig udvikling ud af kursuslokalerne , integrerer det i dagligdagens hændelser og livets spiritualitet – gør det til hvermands eje om bord på Topkapi 3.

Helt konkret får du:

 • 7 dage ikke bare med solgaranti men også med garanti for sval brise på vandet
 • 7 dage i bikini/badebukser og med bare tær
 • 7 dages bådferie i skøn natur – grønne bugte, ubeboede øer, klart lunt vand, rigt fiskeliv, fantastiske solopgange, cikadesang og natlig morild
 • 7 dage med daglig mulighed for fysisk aktivitet – yoga, vandgymnastik, svømmeture og snorkling i det klare lune vand
 • 7 dage med fritid og kursus i balance – intensivt kursus med tidens stærkeste metoder kombineret med massere af tid til at slappe af, koble af, reflektere, læse, svømme og snakke
 • 7 dages wellness ferie  med sol, vand, mulighed for tyrkisk bad med massage og exfoliering, lækker sund mad, daglig motion og skønt næringsrigt selskab  i balance med tid til dig selv
 • 7 dage med vidunderlig mad – en rejse i Middelhavets smagsunivers. Måltider tilberedt fra bunden med de bedste råvarer, grøntsager og frugt, som er modnet direkte under solen. Der er grønt og frugt til samtlige måltider, samt fantastisk tilbehør til retter med kød, kylling og fisk.
 • En shoppe-, kultur eller stemningstur i den eksotiske tyrkiske bazar i Fethiye
 • 7 dages intensivt personligt udviklingskursus med opstillinger (familieopstillinger), meditationer, coaching, Oshoindsigter, Enneagrammet og meget mere

Din investering for alt dette er kun 10.775 kr. for både kurset og opholdet på båden med sund og skøn mad. Kort sagt for forkælelse af krop, sind og ånd i selskab med andre gode mennesker. Det hele tilpasset til dine behov. Dette er mindre end en uges udviklingskursus i et almindeligt kursuslokale i København – hvor du blot tager hjem til dig selv om aftenen.

Vi tilbyder at arrangere en grupperejse fra Københavns lufthavn direkte til skibet i Tyrkiet, ved tilmelding inden d. 20/2 2016. Det koster kr. 4.500 pr. person. Efter d. 20/2 kan vi fortsat tilbyde at stå for arrangement af din rejse fra København, men prisen vil afspejle den aktuelle flypris, som erfaringsmæssigt stiger løbende henover foråret.

Vil du med?

Så book din plads på Livsboost med Soul Food (bådtur i den tyrkiske skærgård) uge 27 2016 lige her! Beslut dig nu – tilmelding er begyndt og der er kun 10 kursuspladser ombord på Topkapi 3.

Kursusleder Lene Eriksen

 

 

 

 

 

 

Læs den detaljerede brochure her – den kan også printes.

Se en af kursisternes video med morgenstemning fra skærgården