Mindre selvstændige og solo virksomheder

Som mindre selvstændig, freelancer eller indehaver af en solovirksomhed er du, i endnu højere grad en andre, afhængig af dig selv. DU er ressourcen – og din virksomhed afspejler dig. Dine styrker og udviklingsområder kommer direkte til udtryk i din virksomheds styrker, udfordringer og resultater.

Derfor kan det være en god ide at investere i sig selv, og sørge for  løbende at udvikle sig fri af de problemer, der viser sig i virksomheden (eller andre steder). Da vi alle har blinde vinkler, er det ofte mest effektivt at gøre med en coach ved sin side – eller med en facilitator af organisationsopstillinger.

Jeg benytter individuelle sessioner og organisationsopstillinger for solovirksomheder (Navigator) til at finde de skjulte ressourcer, de gemte løsninger og problemernes årsag.

….Jeg vidste at jeg havde brug for en dygtig coach til at hjælpe mig tilbage på sporet – ud af de negative mønstre, som jeg heldigvis godt selv kunne se – men så mig ude af stand til at bryde. Jeg var overbevist om at Lene var den helt rigtige for mig. Det viste sig også at være tilfældet! Vi havde 4 eller 5 sessioner, hvor vi talte og lavede spændende øvelser – som dybest set handlede om at bryde problemet ned i mindre bidder, så det blev mere overkommeligt at håndtere. -Tine (efternavn og virksomhed er fortroligt) .

Læs mere under lederudvikling og ring til mig, så vender vi din situation og jeg rådgiver dig mere præcist.