NLP Practitioner med Enneagrammet

Mange jobs i dag kræver en stor personlig indsats, hvis man vil lykkes med det. Ikke så få mærker stress og pres lige rundt om næste hjørne. 

2261 redigeretFleksible kommunikationsevner, gode relations kompetencer, klarhed over egne værdier, selvindsigt og evner til at motivere og lede sig selv er ofte afgørende for at kunne fungere stressfrit, levere det forventede, opnå succes og have et tilfredsstillende arbejdsliv i balance med privatlivet.

NLP Practitioner med Enneagrammet er for alle, der vil støttes og styrkes på disse områder. Tidligere har bl.a. direktører, ledere, HR personale, behandlere, coaches, kemikere, ingeniører, teknikere kontorpersonale, gartnere, sygeplejersker og mange flere deltaget.

image001

Uddannelsen er en international ankerkendt kommunikations-, coach- og relationsuddannelse som bygger på konkrete værktøjer, som du kan gå direkte ud og bruge til at løse dine konkrete udfordringer. Eller til at hjælpe andre med at løse deres udfordringer. Den afslutter med en certificering op mod de internationale standarder og papir på dine opnåede færdigheder.

Værktøjerne og filosofien er er universel og fri for ensidighed. De stammer fra studier af eksperter og det, der virker. NLP rummer potentielt alt det, der virker.

Læs videre her:

  • Kort udgave til chefen her
  • Til dig, der selv overvejer uddannelsen  her

 

Referencer

Bank Pension, Berlingske Bladsalg og Service,  Brøndby Kommune, Chr. Hansen A/S, Coloplast, DTU, Foss, Gartneri Toftegaard, Handelshøjskolen, Høje Tåstrup Kommune, If Skadesforsikring, Integra, Lundbeck, Metropol Online, Takeda-Nycomed, Post Danmark, Videns og Vækst Centeret m.fl. samt en lang række privat personer.