Selvrealisering – gratis workshop

Ved du, hvordan dit helt gode liv vil opleves? Ved du, hvad forhindrer det? Lige nu?

Selvrealisering - realisering af selvet - www.mosaic.dkI Selvrealiseringslaboratoriet arbejder vi med udvikling set fra et selvrealiseringsperspektiv – fra et perspektiv fri for mindreværd. Her kan du få indsigt i dit næste udviklingsskridt – skridtet til et endnu bedre liv.

Det skridt, der kalder på dig i dette øjeblik.

På vores vej mod selvrealisering møder vi udfordringer (fysiske symptomer, bøvl i parforholdet, på jobbet etc.) – livets pile, der peger på vores næste udviklingsskridt. En ny side, der længes efter at blive forløst, sat fri og taget i brug.

Selvrealisering - realisering at selvet - www.mosaic.dkMed opstillinger har vi mulighed for at se under overfladen på en problemstilling, et tema eller et mønster, der viser sig i vores liv lige nu. Vi kigger ind i de dybere sammenhænge. De sammenhænge, der normalt er uden for vores synsfelt – gemt i vores blinde vinkel. At se og erkende baner vejen for nye beslutninger og integration af de nye sider, der længes efter at blive sat fri og taget i brug.

Læs mere om workshoppen her

Det foregår d. 28/2 kl. 14.30 på Kulturstationen i Vanløse kulturhus (ved siden af stationen) som en del af Opstillingsfestivalen. Kom i god tid!