Fortrolige sessioner

Lederudvikling og coaching

I dag er det meget almindeligt at ledere og mennesker i krævende jobs, hvor der står meget på spil, bruger eksterne coaches. Simpelthen for hurtigere at finde ind til gemte ressourcer og nye løsninger – og undgå overbelastning. 

Medarbejder coaching

Har du medarbejdere som du gerne vil støtte, udvikle og investere i?Det kan være en medarbejder, der enten har udviklingsområder ift. jobbet fx kommunikation, samarbejde, stress, motivation eller trivsel. 

Coaching

Medarbejdere og nøglemedarbejdere søger typisk coaching pga. faldende motivation og trivsel, stress, samarbejdsvanskeligheder eller beskedne kommunikations- eller præsentationsevner.  Eller fordi de ønsker sparring til karriereudvikling eller fremtidige jobvalg. 

In-house coaching

In-house coaching er for virksomheder, der er interesserede i at skabe en virksomhedskultur, hvor det er naturlige at  udvikle sig, gøre noget nyt, bryde vanetænkningen og selv tage ansvar for egne udviklingsområder, så trivslen, kommunikationen og samarbejdet flyder lettere. 

Mindre selvstændige og solovirksomheder

Som mindre selvstændig, freelancer eller indehaver af en solovirksomhed er du, i endnu højere grad en andre, afhængig af dig selv. DU er ressourcen – og din virksomhed afspejler dig. Dine styrker og udviklingsområder kommer direkte til udtryk i din virksomheds styrker, udfordringer og resultater.