Sig din mening, så ingen bliver stødt, men du bliver hørt

Evnen til at sige din mening og samtidig gøre det på en måde der avler respekt, anerkendelse og gode relationer er en af nøglerne til succes og god ledelse.
At være i stand til at sige sin mening – og det du har på hjerte – på en måde, der hverken støder, sårer eller provokerer andre, er en vigtig egenskab, som kan læres. De fleste mennesker har situationer og relationer, hvor der står for meget på spil, og hvor det derfor er svært. For nogle er chefen den sværeste – for andre er det i privatlivet. Men uanset hvor jeres udfordringer er hver især, så skaber det stress hos den enkelte ikke at være i stand til at sige sin mening (og sige fra og til), misforståelser og ineffektivitet i organisationen.
Som leder og mellemleder er du i ‘krydsild’ mellem din egen leder og medarbejderne, så her er det især vigtigt at mestre denne evne – både opad og nedad i organisationen. 
På dette kursus tager Lene Eriksen  jer gennem en erkendelsesproces omkring ‘kunsten af sige din mening’, om konsekvenserne af ikke at gøre det og gevinsten ved at gøre det på en måde, der ikke støder andre men som derimod styrker din gennemslagskraft.
Lenes undervisningsstil er nærværende og dialogbaseret og jeres egne erfaringer kommer i spil fra start til slut.  I ender med at stå med en perlerække af erkendelser og med et konkret, logisk og letforståeligt kommunikationsværktøj, som er lige til at gå ud og bruge både på jobbet og privat. Et værktøj der gør det let at komme med dine forbedringsforslag, ønsker og krav, og samtidig gøre det på en måde, der styrker de andre – kollegaer, samarbejdspartnere og chefer – og som efterlader dig med en god selvfølelse og høj ‘likeability’ i organisationen.  Gennem indsigt, værktøjer og øvelser giver kurset jer forudsætninger for at stå ved jeres mening og bidrage med den på en måde som styrker hele organisationen.
Kurset kan spænde fra 2 1/2 time til 1-2 dage afhængigt af hvor godt indarbejdet værktøjet skal være, når vi skilles. 
Nyttigt, både privat og på jobbet!
Ring til Lene og hør mere på 50508280.