Sig din mening uden at såre eller provokere andre

2307 redigeretAt være i stand til at sige sin mening på en god måde, der hverken sårer eller provokerer andre, er en ædel kunst.

Men det er sørme også en konkret og nyttig færdighed i arbejdslivet! Både som leder og som kollega. Men det er en færdighed, som de fleste af os mangler.  Ofte kryber vi uden om at sige vores mening – især når vi føler, at der står noget på spil. Det skaber bøvl. Men vi gør det, fordi vi ikke ved hvordan vi skal sige det, vi har på hjertet, og samtidig bevare den gode stemning.

Som erhvervscoach og kursusleder på arbejdspladser ser jeg, at det er en stor kilde til stress og mistrivsel, når kollegaerne brænder inde med deres mening. Eller når en mening bliver udtrykt alt for hårdt og bramfrit.

Så at være i stand til at sige sin mening på en måde, også når der står noget på spil, er en vigtig evne, der både sænker stressniveauet, øger engagementet og informationsflowet på arbejdspladsen og skaber gode relationer og trivsel derhjemme.

Den humanistiske NLP uddannelse med EnneagrammetOg det er ikke svært. Faktisk er det ganske let!

Jeg har strikket et kursus sammen til dig selv og dine kollegaer. Et kursus, der præcis lærer jer hvordan I kan sige jeres mening, uden at såre eller provokere  hinanden. Kun 3 timer, så er I kørende. Alle kan være med.

Kurset, har I glæde af resten af livet både på jobbet og derhjemme.

  • Rabat for private
  • Grupperabat for virksomheder 

PSSSSSSST! Hvordan tror du, det bliver at være dig, når den anden ende af DIN relation bliver i stand til at sige sin mening uden at såre dig? Eller provokere dig?

> Mere info og udtalelser

> Praktisk Info

> Tilmeld jer her